Wie ben ik

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn onderneming. Mijn missie is om iemand als persoon weer te activeren. Iemand weer in zijn eigen kracht zetten. Ik wil middels coaching gesprekken mensen inzichten geven, mensen leren ballast los te laten, mensen activeren, mensen motiveren, mensen het gevoel geven dat ze zelf de touwtjes in handen hebben van hun eigen leven. Kortom mensen helpen om in hun eigen kracht te gaan staan.

Jantine Tuiten

Laat ik me eens voorstellen. Ik ben Jantine Tuiten en woon met mijn gezin vlakbij Heerenveen (friesland). 

Ik heb jarenlang gewerkt in de ‘verzuim’ wereld. Hier ben ik veel dingen tegen gekomen. Er zijn veel redenen of omstandigheden te bedenken waarom het even wat minder goed met iemand gaat. Soms zie je als mens even door de bomen het bos niet meer, durf je niet meer vooruit te kijken of weet je even niet hoe. 
Ik help graag mensen om inzichten te krijgen, ballast los te laten en weer grip te krijgen op hun eigen leven. Mijn doel is om iemand te helpen weer in zijn eigen kracht te staan!

Ik ben opgeleid tot Body Mind Release therapeut en heb hierin de verdiepingsslag gemaakt tot interventiespecialist. Daarnaast heb ik met veel plezier me laten trainen in het oplossingsgericht coachen. 
Samen met een officieel erkend psycholoog, welke veel ervaring heeft in de verzuim wereld, heb ik een product ontwikkeld om iemand die ‘vast’ loopt in de re-integratie weer in beweging te krijgen. 
Dit samen met mijn ervaring in de ‘verzuim’ wereld maakt dat ik er klaar voor ben om jou of je werknemer te helpen weer in zijn of haar eigen kracht te gaan staan.  

Trots op mijn keuze om mijn hart te volgen. Hard aan de studie om mezelf te ontwikkelen, met fijne resultaten.

Stepup4You.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

Jantine Tuiten
  Aengwirderweg 90
  8459 BP Luinjeberd
 Whatsapp
 06-5397 3358