Body Mind Release

Body Mind Release is een effectieve methode om de innerlijke oorzaak van je levensklachten gericht aan te pakken.

Ik voel me moe. Ik kan niet zeggen dat ik gelukkig ben, maar kan ook niet zeggen dat ik ongelukkig ben. Ik zie bij sommige mensen de energie stromen, ik mis dat bij mezelf. Ik weet het niet zo goed, ik sta wat stil. Ik voel me vaak gewoon een beetje bleh.

Ik voel me niet goed. Heb vaak geen zin in de dag. Vaak voelt iets als teveel. Ik weet ook niet wat ik wel wil. Ik voel me niet gelukkig. Ik kan niet genieten van dingen. Ik voel me vaak depressief.

Ik ben zo vaak gekwetst, daarom durf ik geen mensen meer toe te laten. Maar ik mis wel mensen om me heen. Ik wil wel graag mensen vertrouwen, maar het lukt me maar niet.

Ik heb al heel vaak gesprekken gevoerd met een hulpverlener, maar ik voel me nog steeds niet veel beter. Ik ben wel een beetje uitgepraat, ik wil me ‘gewoon’ weer beter voelen. Ik wil weer in mijn kracht staan!

Herken jij jezelf (of je werknemer) (gedeeltelijk) in één (of meer) van de bovenstaande situaties? Dan kan Body Mind Release zomaar DE stap naar weer een gelukkiger leven zijn. Niet meer praten, maar doen!

Stel jezelf voor dat als je ter wereld komt je een luchtballon bent. Je ballon is vol en je mandje is leeg, dit maakt dat je in de lucht zweeft. Een baby komt over het algemeen immers redelijk onbevangen op de wereld.
Gedurende je levensweg doe je ballast op. Dit kan door een gebeurtenis of door waar je opgroeit en wat je meekrijgt van je ouders/verzorgers of als je bijvoorbeeld een indrukwekkende documentaire op televisie ziet. Hierdoor vult je mandje zich met beperkende gevoelens (je ballast). Doordat je mandje gevuld wordt met ballast loopt je ballon wat leeg. Je ballon zit vol met positieve gevoelens welke je dus gedurende je levensweg geleidelijk verliest.
Uit eindelijk kan je mandje zo vol raken en je ballon zo leeg dat je op de grond komt te staan, of zelfs nog verder zakt en je komt vast te staan in de modder.

Je ballast bepaald voor 95% hoe jij je voelt, hoe je denkt, hoe je handelt, hoe je reageert, eigenlijk hoe je naar de wereld kijkt.

Met Body Mind Release ga je een periode van ongeveer 6/7 weken met jezelf aan de slag. We gaan je mandje legen, dus je gaat je ballast loslaten. Daarbij halen we positieve gevoelens terug, dus je ballon vullen we weer. Met als resultaat dat je weer omhoog gaat. Je staat (weer) in je eigen kracht!
Jij moet het doen, maar ik begeleid je graag!

Heeft bovenstaande je interesse gewekt? Ben je enthousiast geworden en wil je hiermee aan de slag? Of heb je vragen? Neem contact met me op, ik geef graag meer informatie of maak een afspraak met je.

Wat ga je doen?
Binnen de BMR methodiek heeft Hans de Waard (de ontwikkelaar van de BMR methode) de innerlijke oorzaak van levensklachten in kaart gebracht. De beperkende gevoelens en positieve gevoelens zijn verwerkt in een schema.
Aan de hand van dit schema ga jij (met mijn hulp) gericht beperkende gevoelens en overtuigingen loslaten en ga je positieve gevoelens terughalen. Je gaat hier 2 keer per dag (ongeveer 15 min per keer) gericht mee aan de slag.
Elke week bespreken we hoe het gaat en hoe je verder gaat in het BMR traject. Ik help je graag, maar jij moet het doen! Het gehele traject zal ongeveer 6 a 8 weken duren.
Je zal merken dat gedurende het traject je je beter gaat voelen. Je voelt je vrijer, sterker, meer energie. Kortom je komt weer in je eigen kracht!

Stepup4You.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

Jantine Tuiten
  Aengwirderweg 90
  8459 BP Luinjeberd
 Whatsapp
 06-5397 3358