Recensies

Het is zo ontzettend mooi wat bereikt kan worden met een Body Mind Release traject. Wil je ook kijken wat het voor jou kan doen? Maak dan een vrijblijvende afspraak. 

Resultaat BMR traject
Resultaat BMR traject

Recensies

‘Als je er geen last van hebt is het ook geen probleem’

Na een traject bij meerdere psychologen over wie ik nou eigenlijk ben heb ik ook bij Jantine (Step up 4 you) een traject gelopen omdat ik wel vooruitgang zag in mezelf, maar niet zodanig dat ik overtuigd was of ik al ‘klaar’ was. Ik houd niet van ‘zweverig’ gedoe. BMR lijkt in eerste oog opslag wel zodanig omdat je repeterende bewegingen moet maken met je handen op je knieën (het zogeheten Kloppen) maar het is gewoon goed te verklaren biologie van/in het lichaam. Het kloppen combinatie met het opzeggen van bepaalde woorden kan het eerst een beetje ongemakkelijk voelen maar ik moet zeggen dat dit al vrij snel verdween. Ook omdat ik resultaat merkte. Naast dat het mindful werkt merk je dat de analyse van wat je dwars zit gedurende het traject langzaamaan naar boven komt en je daarna daar beter naar kan handelen.

Daar op verder bouwend combineert Jantine de methode met goede aanvullende gesprekken. Ze trekt geen conclusies maar laat je dat zelf doen. Je voelt je merkbaar beter na de behandeling maar je moet het wel zelf doen. Ze geeft ook tips, is niet dwingend en kan zich als ervaringsdeskundige goed verplaatsen in jou als cliënt.

Het geheel maakt je sterker als persoon, laat je inzien wat je valkuilen zijn en laat je daar mee omgaan in plaats van er tegen te vechten. Als je er geen last van hebt is het ook geen probleem..

Angelique Spoor:

Mijn BMR therapeut Jantine Tuiten heeft als grootste competentie dat ze zowel professioneel als empathisch is. Een unieke combinatie waardoor het niet lang duurt voor ze als therapeut de kern raakt en komt met een goed trajectplan. Een BMR traject is gericht op het loslaten van ballast zodat je nog meer kunt genieten van het positieve. Zelf heb ik het een en ander meegemaakt waarbij je zo goed als mogelijk doorgaat. BMR laat je even stilstaan bij datgeen wat je onbewust tegenhoudt en heeft bijgedragen aan meer rust. Een aanrader voor iedereen.

Stepup4You.nl

De weergave is te klein om de site te tonen. Bekijk deze website a.u.b. op een ander apparaat.
Contact

Jantine Tuiten
  Aengwirderweg 90
  8459 BP Luinjeberd
 Whatsapp
 06-5397 3358